Close Panel

Bedrijfsprofiel

IWAKI Japan startte oorspronkelijk als verdeler van laboratoriuminrichtingen en werd in 1959 producent van pompen voor de chemische industrie. Sindsdien heeft IWAKI een hele waaier van nieuwe producten op de markt gebracht.

Momenteel biedt IWAKI meer dan 500 pomptypes aan, waaronder magnetisch aangedreven pompen, doseerpompen en pompseries voor zeer specifieke toepassingen. In de chemische industrie is IWAKI wereldwijd marktleider. Dat hebben we te danken aan continue studie en ontwikkeling én aan het feit dat kwaliteit onze topprioriteit is.

IWAKI BELGIUM beschikt over een eigen magazijn en een technische ondersteunings- en reparatiedienst. Daardoor kunnen we u altijd verderhelpen bij pomptechnologische problemen. Onze medewerkers zijn bovendien echte professionals. Zo stellen onze buitendienstmedewerkers u ter plaatse een oplossing voor voor al uw problemen met het vloeistoftransport en de pomptechnologie in uw bedrijf.

Aarzel dus zeker niet om IWAKI te contacteren als u een problematische pomptoepassing hebt. We zetten alles op alles om door de bereikte hoogstaande pomptechnologie alle uitdagingen op het vlak van vloeistoffentransport in uw bedrijf te optimaliseren.